Jobba på RLM

Personalens engagemang och kunskap är grunden för RLM Mekaniska AB:s utveckling och framgång. Som en av våra medarbetare får du ta ett stort eget ansvar för det arbete du utför och varje dag ställs du inför nya problemställningar, vilket ger dig goda möjligheter till utveckling och variation.

Vi har en modern maskinpark och vår ambition är att ligga i framkant med den teknik vi använder i vår verkstad. Det är ett måste för att det vi levererar ska tillfredsställa våra kunders krav. Som operatör ansvarar du själv för programmering och att ställa våra maskiner. Vi arbetar med Heidenhain och Siemens styrsystem samt Mastercam cad/camsystem.

RLM Mekaniska AB jobbar aktivt med att kunna erbjuda en så jämställd arbetsplats som möjligt.

Vi söker nu en operatör till våra styrda maskiner. Kunskaper inom Heidenhain, Siemens 840 och Mastercam är mycket meriterande. De personliga egenskaperna är viktiga och du ska vara noggrann, ansvarstagande och driftig då arbetet ställer stora krav på egna initiativ och handlingskraft.

Vi behöver även en person med kunskaper inom manuell svarvning och fräsning. Om du dessutom har kunskaper inom svetsning eller rund/planslipning, ses det som mycket meriterande.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

För ytterligare information om tjänsterna hör av dig till Mikael Fröjd, klicka här.