Om Företaget

Historia

RLM Mekaniska AB grundades i Västra Tunhem utanför Trollhättan 1983 av Bengt Rosenlund och Jan Lundin. Företaget utförde då underhållsarbete och maskinbyggnationer till industrierna inom regionen.

Därefter har vi utvecklats till att i dag vara en komplett leverantör inom verkstadsbranschen. Bland våra kunder finns allt från stora internationella till små lokala företag och alla kunder är viktiga för oss. Vår breda kundbas gör oss till en stark, stabil och långsiktig samarbetspartner.

Vår vision

Vi jobbar dagligen för att tillfredsställa och gärna överträffa de förväntningar du som kund har på oss gällande kvalitet, kommunikation och leveranssäkerhet. För att nå dit använder vi den bästa tekniken och jobbar med kompetent och problemlösande personal med en klar och tydlig målbild. Hos oss hittar du en samarbetspartner med utveckling i fokus och teknik i framkant.

RLM Mekaniska AB är i dag ett både erkänt och kvalitetssäkrat företag i verkstadsbranschen. Vi är stolta över vårt goda rykte och arbetar alltid målinriktat och med kvalité i fokus.